Скільки коштує озвучка тексту в рекламних роликах і чому варто не економити, а замовити послуги диктора

Скільки коштує озвучка тексту в рекламних роликах

У процесі створення рекламних відеоматеріалів, окрім візуальних рішень і сценарію, дуже важливим є текст, здатний донести інформацію про ваш бренд чи послугу. Рекламний текст повинен створювати незабутнє враження у цільової аудиторії. Тому важливим є не лише правильний підбір слів, але і їхнє звучання. 

Саме тому озвучення тексту варто довіряти професійному рекламному диктору. 

Чому варто замовити диктора в dictors.com.ua

Студія dictors.com.ua пропонує великий вибір дикторів, які можуть озвучити ваш рекламний ролик, книгу чи фільм. Для вибору потрібного вам голосу зручно скористатися нашим банком голосів, який є одним із найбільших в Україні.  

Озвучення чоловічим голосом найчастіше використовується для реклами, запису новин, оголошень, презентацій, дубляжу фільмів чи ігор, а також для запису аудіокниг. Жіночим голосом найчастіше озвучують рекламу, спрямовану на молодіжну аудиторію, жінок і дітей, рекламу культурних та освітніх заходів, курсів, навчальних програм, соціальні ролики, а також, звичайно, записують аудіокниги, дубляж фільмів, ігор та іншої аудіопродукції, оголошення тощо.

Перш ніж замовити озвучку відео, ви можете прослухати онлайн аудіофрагмент із голосом кожного нашого диктора й обрати того, який найкраще підходить саме для вашого проєкту. 

Переваги замовлення озвучки від dictors.com.ua наступні: 

  • Великий вибір голосів для реклами, презентацій, оголошень, начитування аудіокниг, озвучення дубляжу фільмів, шоу, комп'ютерних ігор тощо. 
  • Ви можете вибрати послуги як диктора з чоловічим голосом, так і диктора з жіночим голосом, прослухавши аудіо з їхньою озвучкою на нашому сайті.
  • Вартість озвучки роликів у нас однакова незалежно від того, якого диктора вибрали. Вона становить 1000 грн за 1 хвилину тексту.
  • Ми пропонуємо знижки залежно від хронометражу. Якщо вам необхідно записати аудіо тривалістю понад 5 хвилин, ви отримаєте знижку 25%, а якщо понад 30 хв, то знижка становитиме 50%.
  • Ми пропонуємо не лише базу дикторів, але й інші послуги: звукорежисуру, обробку голосу та створення саунд-дизайну. Всі роботи виконуються професійно та якісно. 
  • Якщо необхідно внести правки в межах технічного завдання, ми внесемо їх безкоштовно. 
  • Ми пропонуємо професійне озвучення як для комерційних проєктів, так і для некомерційних, наприклад наукових, документальних або розважальних. 
  • Зробити у нас замовлення просто: виберіть диктора, сформуйте ТЗ (у цьому вам може допомогти наш адміністратор), внесіть оплату й отримайте готове аудіо у форматі .WAV та/або .MP3.

Наші контакти: 

dictors.com.ua@gmail.com

+380634417969


Читати також