ТРИ оригінальних ідеї брендування вашого бізнесу за допомогою корпоративних бананок, сумок та рюкзаків

ТРИ оригінальних ідеї брендування вашого бізнесу за допомогою корпоративних бананок

Брендування - один із найпопулярніших напрямків реклами, який працює на користь покращення іміджу компанії. Для його отримання власники та керівники компаній замовляють корпоративні подарунки з логотипом, вони, до речі, можуть застосовуватись абсолютно у різних сферах, як-от подарунки співробітникам, елементи дрес коду, сувенірна продукція для учасників виставок, презентацій, благодійних заходів, конференцій та інших важливих подій.

Як і де використати корпоративні замовлення для брендування бізнесу?

Аби корпоративний подарунок став не просто сувеніром, а потужним рекласним інструментом, варто відповідально підійти до ідей брендування бізнесу. Для досягнення успіху слід обрати такі корпоративні замовлення:

  1. Сумки з логотипом, які можна дарувати співробітникам або постійним клієнтам. Їх можна замовити на честь різноманітних святкувань, проведення конференцій, виставок презентацій або ж - як варіант - використати такі аксесуари як винагороди працівникам за досягнення певних цілей. Ексклюзивні сумки на замовлення з індивідуальним лого та слоганом фірми - ефективний спосіб зберегти лояльність клієнтів і підвищити впізнаваність бренду.
  2. Корпоративні шопери під замовлення та поясні сумки для щоденного використання. До прикладу, бананки можуть стати елементами дрес-коду для працівників підприємств, які спеціалізуються на обслуговуванні клієнтів. З такими аксесуарами вдасться не лише підкреслити індивідуальність компанії, а й зробити її ще більш впізнаваною. Що стосується шоперів, то якщо їх подарувати працівникам або, до прикладу, постійним клієнтам, то вони зможуть використовувати їх і в повсякденному житті. А це чудовий спосіб ненав'язливо просувати товари та послуги.
  3. Наплічники для спонсорських івентів, коли компанія бере участь у спортивних і культурних заходах. Рюкзаки актуально дарувати учасникам, а коли на них нанесений логотип бренду, то це ще й вдало прорекламує його в маркетингових цілях. Підготувати тематичні сувеніри - це не тільки підняти настрій учасникам заходів, але й чудова можливість показати свою компанію як успішну та незалежну. Щоб подбати про кожного, найкраще купити рюкзаки оптом, адже така покупка гарантує те, що презент отримають усі. На додачу ви заощадите кошти, адже оптом будем дешевше.

Друк на сумках - це завжди вдале рішення для того, щоб просунути власну компанію та показати її реальний успіх оточенню.

Брендування вашого бізнесу з рюкзаками та сумками ТвінсСтор

Брендування вашого бізнесу з рюкзаками та сумками ТвінсСтор

Немає значення, який саме корпоративний мерч вам потрібен, - сумка для документів з лого компанії на замовлення, шопер або наплічник - всі ці аксесуари мають бути не лише привабливими візуально, а й якісними. Саме тому слід обрати індивідуальні корпоративні замовлення Twins Store. Український виробник спеціалізується як на створенні рюкзаків, шоперів, бананок, так і на нанесенні на ці вироби екслюзивного логотипа. А при замовленні від 10 одиниць маєте можливість розробити дизайн аксесуарів за індивідуальними побажаннями. Брендування вашого бізнесу з рюкзаками та сумками ТвінсСтор дає такі переваги:

  • відмінну якість продукції, адже майстри відшивають кожен виріб власноруч, а для його створення використовують тільки перевірену сировину;
  • стильний дизайн, оскільки всі представлені в каталозі аксесуари виглядають трендово;
  • практичність, адже наплічники, бананки та сумки-шопери вважаються надзвичайно зручними та функціональними;
  • чітке лого, тому що для його нанесення використовуються інноваційні технології;
  • заощадження коштів, адже при купівлі оптовими партіями діють вигідні знижки.

Щоб ознайомитися з послугами й асортиментом продукції, компанія Твінс Стор радить перейти на сайт twinsstore.com.ua, де вказана інформація в деталях. При виникненні запитань ви також можете поспілкуватися телефоном з досвідченими менеджерами, котрі порадять, який twins рюкзак чи бананку замовити для вдалого просування бренду та формування найбільш ефективного корпоративного мерча. Обирайте сумки, бананки та наплічники для брендування бізнесу з ексклюзивним лого компанії та втілюйте з їхньою допомогою безліч цікавих ідей разом з Твінс!


Читати також