NEWMA та Teo Arcus презентують пісню «Truth & Lies»

NEWMA та Teo Arcus презентують пісню «Truth & Lies»

"Truth & Lies" народилась на перетині проектів "Songwriting Camp" і "Collaboration Camp," організованих Music Export Ukraine, KORMA, Goethe Institut Ukraine та Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини

NEWMA та Teo Arcus поєднали свої таланти та створили пісню «Truth and Lies» , яка не лише чарує звуками, а й відображає глибокі почуття, що спричиняє рефлексію і несе важливе повідомлення про значення правди. Пісня заглиблюється в складність бурхливих стосунків, позначених обманом і страхом втрати. Лірика зображує благання про чесність і відкритість у стосунках.

"Це був неймовірний досвід – писати пісню разом із Teo Arcus. Ми відразу знайшли спільну мову у нашому мистецтві та створили щось особливе. Тепер, завдяки Collaboration Camp від Music Export Ukraine, я отримала можливість зробити професійний продакшен пісні у спільній роботі з талановитими продюсерами Стефан Литвин та Микита Богданов", - зазначає NEWMA.

Завдяки емоційному тексту і мотивам, що повторюються, «Правда і брехня» фіксує гострі моменти бурхливих стосунків, та попадає у саме сердце до слухачів, які пережили подібні випробування.

Читати також


up