Eugene Naumov спільно з австралійським дуетом братів LamBros випустив сингл «Siren Song»

Eugene Naumov спільно з австралійським дуетом братів LamBros випустив сингл «Siren Song»

Eugene Naumov презентує роботу Siren Song, записану спільно з австралійським дуетом братів LamBros. Оригінальна версія роботи була написана Євгеном експромтом під час повітряної тривоги у Києві на початку літа. Відео миттєво набрало мільйон переглядів у TikTok лише за добу. Безліч музикантів по всьому світу акомпонували зі своїм інструментами, доповнюючи гітарне соло Siren Song. Також свої вокальні версії записали й українські артисти серед яких Jerry HeilНікіта Кісельов та інші. В підсумку вибір Євгена впав саме на австралійських виконавців LamBros. Через декілька місяців співпраці хлопці разом допрацювали композицію і готові представити її світу.

 - "Siren song" - це бажання донести  нам усім, що навіть найскладніші аспекти життя можуть бути підкорені, якщо ми знайдемо сили і віру в собі. Після темної ночі завжди настає світанок і як би не було зараз складно, хочеться щоб підтримка і розуміння об'єднувало нас, як і багатьох музикантів які підтримали цю музику у всьому світі", - ділиться думкою про роботу Eugene Naumov

Довідка

Eugene Naumov - відомий сесійний музикант та саундпродюсер. Часто співпрацює із популярними артистами українського шоу-бізнесу серед яких: ALEKSEEV,  Dan BalanCHEEVMamarikaLida Lee та інші.


Читати також