06-12-2023 Новини у світі 2176

У Будапешті пройшов благодійний захід «13 суконь, що змінили світ» від засновниці благодійного фонду «United for Freedom»

У Будапешті пройшов благодійний захід «13 суконь, що змінили світ» від засновниці благодійного фонду «United for Freedom»

1 грудня пройшов благодійний захід «13 суконь, що змінили світ» від інфлюенсерки, громадської діячки та засновниці БФ «United for Freedom» Ірини Адоніної у співпраці з співзасновницею клубу “Ladies’ Talks Budapest” та товариства  “Нова Хвиля”  Юлією Валовою. Зустріч відбулася в Будапешті та була присвячена українській етніці. 

Ірина Адоніна не вперше організовує заходи з благодійною метою, місцем зустрічі обрали місто Будапешт, щоб окрім збору коштів, була можливість продемонструвати європейцям українську ідентичність та унікальність. Спікерками заходу «13 суконь, що змінили світ» були Віолетта Федорова, шеф-редакторка сайту vogue.ua, та Альона Загоруйко, власниця бренду Shpalta. 

У рамках заходу було проведено благодійний аукціон, кошти з якого будуть передані БФ «Клуб Добродіїв» на закупівлю індивідуальних рюкзачків допомоги для дітей, що постраждали від воєнних дій в Україні. Були розіграні серед гостей заходу такі лоти: два браслети «Оберіг України», хустка від бренду Shpalta, картина від художниці Юлії Колодко «Весна» (2021 р., холст, акрил). 

«Була рада всіх бачити, вчергове розповісти в Європі про культурну складову України, наголосити на самобутності наших виробів. І, звісно, дякую кожному, хто взяв участь в аукціоні і тим самим доєднався до збору коштів на рюкзачки для маленьких українців, які потребують особливої уваги та допомоги», - поділилась Ірина Адоніна.

Партнерами заходу виступили: клініка косметології “A. MedClinic“, артстудія “Kolo Art Space”, бренд натуральних свічок SOїVKA, український бренд ексклюзивних хусток з історією Shpalta.


Читати також