Diana Gloster представляє новий саундтрек та озвучення для аудіокниги «Різдвяне бажання» від Кортні Коул

Diana Gloster представляє новий саундтрек та озвучення для аудіокниги «Різдвяне бажання» від Кортні Коул

На MEGOGO Audio вийшла аудіокнига «Різдвяне бажання», саундтреком до якої стала нова пісня Diana Gloster «Тільки з тобою», також співачка озвучила роман.

Українська співачка, сонграйтерка та ведуча подкасту GlosterFM Diana Gloster стала голосом нової аудіокниги «Різдвяне бажання». Це чарівна зимова історія від відомої американської письменниці, авторки бестселерів за версією New York Times Кортні Коул. В сюжеті книги подружня пара, завдяки чарам, отримує можливість прожити інші омріяні життя. Саундтреком до аудіоверсії різдвяно-драматичної історії стала нова пісня Diana Gloster «Тільки з тобою», прем’єра якої відбудеться на зимові свята. Отже, поціновувачі творчості співачки можуть почути її першими, прослухавши аудіокнигу.

“Для мене це новий та дуже цікавий досвід, була рада взяти участь в даному проєкті та озвучити книгу «Різдвяне бажання». Зокрема, для мене має велике значення й той факт, що моя нова пісня «Тільки з тобою» стала саундтреком до майбутнього бестселеру, гадаю, саме так і буде, адже історія героїв дуже зворушлива і призводить до глибоких роздумів, щиро раджу всім прослухати на MEGOGO роман «Різдвяне бажання»”, – прокоментувала випуск аудіокниги Diana Gloster.

Прослухати аудіокнигу «Різдвяне бажання» можна на MEGOGO.




Читати також