Чому варто придбати фен Dyson?

Чому варто придбати фен Dyson?

Бренд Dyson не потребує представлення. Британська компанія штурмом захопила індустрію краси, пропонуючи обладнання найвищого рівня. Ціна фену Дайсон, залежно від комплектації, складає від 15 000 грн до майже 30 000 грн.

Чи варто інвестувати у фен Dyson?

Якщо ви дбаєте про швидке висихання та безпроблемну укладку свого волосся, цінуєте функціональність, інноваційні технології та комфорт у використанні, тоді вам однозначно варто звернути увагу на фени Dyson. Модель Supersonic є найкращим рішенням для будь-якого типу волосся. Секрет популярності цього приладу полягає в потужному цифровому двигуні, завдяки якому можна скоротити час сушіння волосся та прискорити його укладання.

Фен Dyson Supersonic може похвалитися функцією іонізації, яка допомагає впоратися із зайвим завиванням волосся та статичною електрикою. Крім того, цей фен захищає шкіру голови під час сушіння (з використанням відповідної насадки), тому його можна успішно використовувати навіть якщо у вас чутлива, подразнена шкіра голови.

Виробник також оснастив фен режимом холодного повітря, а також чотирьохрівневим регулюванням температури. Ви можете вибрати 100, 80, 60 або лише 28 градусів.

Фен Dyson: переваги та недоліки

До переваг приладу можна віднести:

  • швидкий нагрів,
  • оригінальний і сучасний дизайн,
  • легку конструкцію.

Користувачі надзвичайно цінують функціональність насадок, які входять у комплект, а також тиху роботу приладу, завдяки якій його можна використовувати навіть тоді, коли сплять діти. До недоліків фену Дайсон можна віднести його досить високу вартість, але задоволені користувачі сходяться на думці, що прилад вартий кожної витраченої копійки.


Читати також