Гурт Мюслі UA у рамках нового проєкту запускають Всеукраїнський марафон «СТВОРИМО ПІСНЮ РАЗОМ»

Гурт Мюслі UA у рамках нового проєкту запускають Всеукраїнський марафон «СТВОРИМО ПІСНЮ РАЗОМ»

У рамках нового унікального проєкту від “Радіо Пісня” та інкогніто-гурту Мюслі UA за 12 місяців буде створено 12 пісень. Ці треки можна буде вважати дійсно народними, адже вірші буде складено на основі рядків, які пропонуватимуть звичайні українці в коментарях у соцмережах. Аранжування за колективом Мюслі UA, чия творчість не має обличчя та позиціонується, як народна.    

“У нас з “Радіо Пісня” дуже схожі погляди і нам близькі їхні цілі та місія: збереження та популяризація  української культурної спадщини, розвиток української пісні та культури в цілому, об’єднання українців у всьому світі. А тепер у нас разом з’явилась ще й спільна мрія: створення 12 народних пісень. 12 унікальних треків, які будуть представляти різні регіони України: від Слобожанщини до Галичини і від Таврії до Сіверщини”, – розповідають інкогніто-гурт Мюслі UA про проєкт.

В кожному з дванадцяти регіонів будуть підбиратися блогери, тік-токери, лідери думок, які допоможуть об’єднати людей і разом зробити так, щоб з’явилась дійсно #НароднаПісня. Якщо ви хочете приєднатися до цього неймовірного проєкту, пишіть нам в соціальних мережах. І можлива одна з народних пісень зазвучить саме вашим голосом!

Для створення першого треку було вирішено взяти пісню Мюслі UA “Скоро вже буде Пасха”, який розірвав всі чарти та вже став народним. Разом з 6-річним блогером Матвієм Брусом з Наддніпрянщини напередодні різдвяних свят гурт перетворить цей трек на новорічний хіт “Скоро вже буде свято”. Поки це єдиний рядок, який є в новій пісні, а далі віримо у креатив українців. Заходьте на наші сторінки, шукайте пост з Матвієм, пишіть рими і допомагайте створити справжню Народну Пісню.


Читати також