Співачка EYRA випустила новий трек «Побачення за донат» задля благодійної цілі

Співачка EYRA випустила новий трек «Побачення за донат» задля благодійної цілі

Українська співачка та популярна авторка пісень EYRA презентує нову композицію “Побачення за донат”. Цей трек несе за собою благодійну місію -  закрити великий збір на мавіки 3T i 3PRO під патронатом фонду Алли Мартинюк. 

Як говорить виконавиця, наразі саме музичні збори привертають більше уваги українців. EYRA - авторка популярних треків для Анни Трінчер, Злати Огнєвіч та гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, Олени Тополі та інших. Тому проявити себе вона вирішила саме авторським матеріалом, а не кавер-адаптацією, як це часто роблять. Аранжуванням треку займався Борис Кукоба. 

Аби підсилити увагу до збору, співачка також презентувала кліп. Він естетично підкреслює основний меседж треку. Над екранізацією працював Михайло Хайкін.

“Пісня "На побачення за донат" народилась після чергових зборів на FPV-дрони, де серед усіх інших цікавих лотів я виставила лот "кава або обід зі мною", на запит одного з підписників. Я подумала, що це цікава ідея  заохотити вільних дівчат у цей складний час ходити на побачення за донати на мавіки, реби, тепловізори, позашляховики. Таким чином вони  не лише допомагатимуть закривати швидше збори, а й матимуть шанс зустріти чоловіка із серйозними намірами, а можливо й своє кохання”, - зазначила виконавиця.

Співачка підкреслює: свідомо обрала таку відверту пісенну провокацію. Проте зазначає, що задля допомоги нашим захисникам потрібно залучити усі методи, які вписуються у моральні рамки тої чи іншої людини.

“Другий куплет про оголені фоточки - це і особистий мій досвід, коли придбали фото з відвертої фотосесії і задонатили круглу суму на дрони, а також відсилка до дівчат onlyfans, які не перестають допомагати армії. Зауважу, що мої фотографії мають еротичну естетику і мені не було б соромно, якби вони раптом потрапили в мережу. Але я знаю, що порядність у донорів на першому місці”, - відверто розповіла EYRA.

Наразі “Побачення за донат” - перша ластівка великого благодійного проєкту, який стартує вже незабаром разом з фондом Алли Мартинюк. 

“Востаннє разом з підписниками ми закрили два збори. 50 тисяч гривень на FPV і 111 тисяч гривень на мавіки 3T i 3PRO. Наразі ставимо за ціль суму 100 тисяч грн, бо до закриття загального збору залишилось майже півмільйона. Мавіки і дрони це очі наших захисників, тому сподіваюся, що ми зможемо його закрити”, - каже виконавиця.

У своїх соцмережах співачка детально розповіла про умови, за якими можна “отримати” побачення за донат. Переможців буде декілька. 

EYRA вже отримала перші фідбеки від такої музичної ініціативи. Одну з реакцій надав популярний шеф-кухар Євген Клопотенко. Після прослуханої пісні він зазначив: “Українці та українки неймовірні. Пісня дуже сподобалася. Я вже готовий робити все, що потрібно (донатити - ред)". 

В свою чергу позитивні коментарі залишили і самі користувачі від постом EYRA у TikTok:

Я б також пішла на побачення за донат, задля збору коштів на амуніцію нашим хлопцям” 

“Відверто, щиро  Молодець! Хлопцям Янгола-охоронця. Усім нам Перемоги!”

“Всі з EYRA на побачення! Більше побачень — більше забезпечення Сил Оборони”. 





Читати також