Співачка NANAVA представила новий сингл «Не заплачу»

Співачка NANAVA представила новий сингл «Не заплачу»

Вже 21.03 вродлива та амбіційна NANAVA випускає свій другий сингл «Не заплачу» - про сварку з коханим на відстані, про внутрішню емоційність та бажання не виказати себе, основний меседж дівчатам «Я тебе прощала й знов прощу» - не боятися бути собою.

Собою різною: і сильною і слабкою дівчинкою, харизматичною та самовпевненою, але закоханою і вразливою. Відносини періоду війни складні, перевантажені психологічно, але ми повинні з розумінням ставитися до своїх половинок, підтримувати їх та мотивувати.

Чоловічу роль у відео роботі зіграв Юліан Новак.

NANAVA щиро зізналася, що так не хвилювалася навіть представляючи Україну на світовій сцені: «Ця робота для мене видалась найскладнішою, вона камерна і переповнена емоціями, різними настроями та безпосереднім контактом з основним героєм та слухачем, я мала залишитися собою і показати те, що часом відбувається в моєму особистому житті, це непросто, бо це частина моєї душі, але я хочу бути саме такою як є, ми всі неідеальні».

Саме ця наша не ідеальність перетворює кожного на людину, здатну відчувати всі неперевершені почуття, що нам дарує всесвіт.

Наші емоції - це наша чесна і чиста сторона. Не потрібно боятися проявляти їх, показувати всі свої фарби.

NANAVA зізналася, що підготувала багато сюрпризів для слухачів, натякнула про майбутню спільну роботу з українським співаком та свій перший альбом, де співачка ще більше відкриє своє серце та поділиться своїми почуттями і таємницями.


Читати також