Співачка Лісан презентує свою нову пісню «My life»

Співачка Лісан презентує свою нову пісню «My life»

Лісан вирішила, що кожна пісня буде мати в собі мету допомогти комусь пережити складні події, покращити настрій, зрозуміти щось для себе. Лісан піднімає такі вічні теми як кохання, відносини, життя та шлях до себе.

Пісня «My life» — про вибір себе, про відмову від стосунків, що більше не приносять щастя. Вона показує, що головна людина у власному житті — то ти сам.

Ця пісня задумувалась легкою, щоб під неї хотілося танцювати, щоб головна тема повторювався та асоціювався зі свободою, оновленням, танцями та тим самим відчуттям, коли розумієш, що звільнився від якогось тягаря, який довго не давав спокійно жити.

Електронне звучання в стилі диско — то експеримент співачки і вийшло дійсно цікаво та круто. Але Лісан все ж хотілося почути, як би ця пісня звучала у стилі поп-рок, який притаманний артистці. Тому вони з командою вирішили спробувати створити нове аранжування з тим самим вокалом. Спочатку команда віднеслась скептично, але Лісан була дуже наполегливою. І прописавши рокові барабани та гітару, всі побачили, що пісня набула більш драматичного та важкого звучання, не дивлячись на те, що вокал залишився той самий! Так у пісні «My life” зʼявилась «пісня-близнючка».

«Бути незалежним артистом — це складно, адже все доводиться робити самостійно, але є великий плюс: можна витворити те, що виходить за рамки звичних релізів! Можна експериментувати і залишатись собою. Цього разу я вирішила показати, як аранжування може змінити настрій та сприйняття пісні і як багато залежить від музики», - розповіла співачка.

Лісан планує випускати по одному треку в місяць, адже саме такий режим тримає в тонусі і саму співачку, і її слухачів. Співачка проводить благодійні ініціативи, збирає гроші на потреби військових, а також підтримує їх своєю творчістю.


Читати також