Гурт SECRET FORÉST презентує нову пісню «З ТОБОЮ»

Гурт SECRET FORÉST презентує нову пісню «З ТОБОЮ»

Indie-гурт SECRET FORÉST, фіналіст телепроекту "Українська пісня" та переможець глядацького голосування на Leopolis Jazz Fest (Street music). Особливістю гурту є використання у піснях сакральних текстів та технік  soundhealing (звукотерапія).

Ця пісня про те, що насправді важливе. Цей шалений світ збиває з ніг, як ураган. Ми шукаємо місце, де можна врятуватись від шторму, шукаємо того, хто може заспокоїти наше серце. Шукаємо притулку, спокою і тепла.

Десь в глибині серця можна сховатись від світу в Твоїх обіймах”.

Реліз пісні "З ТОБОЮ" заплановано на 1 березня на всіх стрімінгових платформах.

"Ми хочемо, щоб слухаючи цю пісню, кожен згадував про те, що справді важливе.

В ході міжнародної волонтерської співпраці ми познайомилися з деякими музикантами, саундпродюсерами та представниками європейського  музичного світу - що дуже допомогло нам у музичній трансформації та переусвідомленні звучання. Як наслідок - саундпродюсери Кайлі Міноуг, Адель, Ед Ширан допомогли у створенні пісень до майбутнього альбому, реліз якого запланований на 2-гу половину березня.

Маніфест про щось дуже важливе. Музика має надихати до пошуків важливих сенсів і духовного розвитку. Мені дуже хочеться, щоб наша музика була саме такою, щоб у піснях ви почули і відчули співпереживаання і що найваливіше: наш меседж - від серця до серця. Будемо дуже раді вашим прослуховуванням і коментарям - а далі ще більше цікавого і надихаючого", - Сашко Макаров, лідер гурту.

Гурт  також продовжує роботу над  напрямом SOUNDHEALING (музика, що зцілює) - музика для психологічної реабілітації учасників бойових дій та людей, постраждалих від війни.


Читати також