Гурт YASVIT представили свою нову пісню «OBERIG»

Гурт YASVIT представили свою нову пісню «OBERIG»

Колектив заснований в 2019 році Яною Сидоровою та Володимиром Чайкою.

Солістка Яна Сидорова у 2014 році через воєнні дії була змушена залишити Донецьк та переїхати до Дніпра, де через кілька років познайомилась з Володимиром Чайкою.

YASVIT, відомі своїм безстрашним дослідженням музичних жанрів, з гордістю представляють свою нову пісню «OBERIG». На цей раз Яна та Володимир продовжують розсувати межі та заперечувати очікування. Їх попередні роботи часто переплітали фолк-елементи з електронними відтінками. У новому релізі Yasvit продовжує кидає виклик умовностям і робить акцент на електронні інструменти.

«OBERIG» є свідченням здатності гурту створювати різнопланову музику та тексти, які звертається безпосередньо до серця. Оскільки світ рухається крізь невизначеність, ця пісня служить нагадуванням про незмінну силу любові.

Любов - це те, що надихає і надає сил. Яна написала пісню до початку повномасштабного вторгнення,  після того, як пережила важкі події в житті та втрати. Тоді вночі до неї прийшли слова та мелодія приспіву. Дівчина вже не змогла заснути, сіла за піаніно та дописала текст. А на ранок показала Володимиру. Так почалася робота над піснею.

"Ми і далі хочемо надихати та дивувати стухача. Попереду більше цікавої музики. А поки запрошуємо на цифровві майданчики послухати наші минулі роботи", - розповіли артисти.


Читати також