Переможець шоу «Співають всі» МУАЯД презентує новий трек «Дістало»

Переможець шоу «Співають всі» МУАЯД презентує новий трек «Дістало»

Молода зірка, переможець шоу “Співають всі”, МУАЯД заявив про камбек новою піснею, під назвою - “Дістало”. Після тривалої паузи, це довгоочікувана новинка від співака. Підлітковий максималізм чи життєва правда? 

“Дістало”  - це красива, але досить сумна історія про невдале юнацьке кохання та підліткові проблеми. Частіше за все, цей біль не сприймають всерйоз, суспільство вважає, що це все нереальні проблеми. Тому, в цій пісні, я максимально хотів показати, що відчуваю я, ніби голосом усіх підлітків у такі моменти”, - поділився МУАЯД.

Стати голосом підлітків і підняти важливі аспекти їх життя - це основна ціль музики молодого артиста. Можливо, саме ця композиція стане підтримкою, так дасть розуміння, що юнаки не одні, у тяжкі для себе моменти. МУАЯД вдало поєднав дуже красиві і метафорично загорнуті слова зі стильним Хіп-Хоп/R&b саундом.

Ви можете зануритись у минуле, проживати теперішнє, або мріяти про майбутнє. “Дістало” може стати вашою музичною медитацією або піснею, яка буде супроводом вашого буремного життя, з усіма його перепетіями та негараздами”, - коментує МУАЯД..

Ліричний трек з приємним вокалом у поєднанні з Хіп-Хоп ритмами доступний на всіх музичних майданчиках! 


Читати також