Співачка TAMASHI представляє нову музичну роботу «Не йди»

Співачка TAMASHI представляє нову музичну роботу «Не йди»

Сьогодні співачка та автор пісень TAMASHI представляє новий музичний реліз  "Не Йди". За словами артистки, її пісня віддзеркалює складний шлях після розставання та залишає слухачів зачарованими своєю емоційною силою.

Оператором став Денис Замаховський, який відомий своїми відеороботами для KOLA, Олени Тополі (Alyosha), Zelenooka.

У своїй музичній роботі TAMASHI відчиняє двері до своєї душі, розкриваючи непростий процес відпускання важливих людей із свого життя. "Не Йди" відображає за собою сліди спогадів, які навіть після розлуки лишаються назавжди, підкреслюючи, що кожен з нас залишає частинку серця разом із тим, кого ми покинули.

"Цей трек написаний з давніх часів, коли мені довелося відпускати людину, і він став своєрідним спогадом про цей момент", -  пояснює TAMASHI.

У кліпі до пісні TAMASHI запросила Тараса Ткаченко, хлопця, якого вона випадково зустріла та познайомилася у клубі.

"Тарас виявився чудовим героєм. Після нашої зустрічі у клубі я відчула, що саме він та людина, яка може відіграти по-справжньому почуття! Я запросила його знятися у кліпі, і він прийняв пропозицію з ентузіазмом. Виявилося, що Тарас закінчив акторські курси і має великий талант", - коментує співачка.

Доречі, однією з локацій для зйомок  кліпу стало Київське море, де TAMASHI довелося майже годину грати на гітарі, сидячі у холодній воді.

"Це була незабутня пригода, і я дуже вдячна усій своїй команді за їхню працю та підтримку!"

"Не Йди" вже доступний для прослуховування на всіх музичних платформах.


Читати також