Співачка Mary Ten випустила новий трек «Вірність і любов»

Співачка Mary Ten випустила новий трек «Вірність і любов»

Творча енергія та стратегічний підхід у бізнесі — ось що робить співачку Mary Ten унікальною. Українська підприємниця, яка завжди чітко йде до своєї мети, ставить перед собою цілі та досягає їх, після успіху у бізнесі, повернулася до своєї дитячої мрії — співати. Сьогодні Mary Ten запрем’єрила свій новий трек "Вірність і любов" та вже працює над новим матеріалом.

Успішна українська бізнесвумен та співачка Mary Ten випустила новий трек "Вірність і любов", який є втіленням найтепліших людських почуттів і емоцій. Вона  успішно балансує між бізнесом, підприємницькою діяльністю і сім’єю, та завжди знаходить час для того, щоб реалізовувати поставлену мету та цілі.

Ця пісня про ті прості та одночасно глибокі почуття, на яких базуються міцні і здорові стосунки. Про найщиріші почуття, які живуть в жіночому серці. Які б злети та падіння не траплялися на життєвому шляху, важливо завжди берегти кохання в серці, щоб разом підкорювати найвищі вершини. Саме любов розкриває всю ніжність і пробуджує внутрішнє тепло, яке дбайливо огортає серце.

“Сфера бізнесу, інвестицій та девелоперства - це суворий та жорсткий світ, але музика, творчість — це моя віддушина, де я можу розкрити свої найпотаємніші емоції та чуттєвість, які зазвичай стримую в роботі. Я хочу надихнути людей не боятися своїх мрій і прагнень, все завжди можливо, головне — чітко розуміти пріоритети та поставити перед собою мету, щоб впевнено йти до неї”, - говорить Mary Ten.

Творчість завжди була невід'ємною частиною життя Mary Ten. Вона з самого дитинства займалась вокалом, закінчила музичну школу по класу баяна, брала участь у відбіркових турах X-Factor. Поєднавши дві свої пристрасті: бізнес та творчість, вона відкрила свою студію звукозапису і репетиційну базу. Саме зараз  Mary Ten впевнена, що настав час для здійснення однієї із найважливіших мрій — тож сьогодні співачка запрем’єрила свій перший сингл, який доступний на всіх діджитал платформах.

 


Читати також