PARFENIUK у новому музичному амплуа презентує пісню «На даху»

PARFENIUK у новому музичному амплуа презентує пісню «На даху»

Самобутній PARFENIUK, який нещодавно став батьком, повертається з новим синглом під назвою “На даху”. Романтичний реп-хіт з легкістю стане вашим способом зізнання у коханні найріднішій людині. 

“Можливо, ви давно хочете зізнатись у своїх почуттях, але чекали підходящого моменту. Парфенюк його знайшов. Ідеальний рецепт від баті романтики: організовуйте побачення, включайте мою пісню “На даху” і вуаля! Пари зі стажем, ви теж підтягуйтесь”, - коментує PARFENIUK.

Разом з треком PARFENIUK презентує неочікувану відео роботу, де постає перед фанатами у кардинально новому іміджі. Візуалізація вийшла дуже різноманітною, кілька локацій, які з точністю переплітаються з меседжами пісні. Головною героїнею кліпу стала відома блогерка - Чара Хорив

“Кліп відзняли на одному диханні, хоч і знімальний процес зайняв не один день. Всіх секретиків розкривати не буду, але картина вийшла дуже романтичною та унікальною. Братва, я там для вас всі зорі зібрав!”, - поділився PARFENIUK.

Знімайте свої оригінальні побачення під пісню “На даху” та обовʼязково дивіться кліп на офіційному YouTube-каналі  PARFENIUK!


Читати також