01-06-2024 Розваги 1388

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 01.06.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 01.06.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Вартовий / Sentinel 

Через роки після того, як інопланетне вторгнення майже знищило людство, із секретної місячної бази на Землю відправляють групу астронавтів. Їхнє завдання - розправитися зі зловісним непереможним Вартовим і врятувати тих, хто вижив. Тільки от не всі учасники експедиції знають, що їм належить зробити, а Президент має свій план і свої інтереси.

Острів ізгоїв / Soudain seuls

Подружня пара вирушає в довгоочікувану подорож на яхті, яка швидко перетворюється на справжнє випробування. Після краху вони опиняються на безлюдному острові неподалік Антарктиди, де шанси на виживання мізерні. Їм доведеться протистояти силам природи, диким тваринам, знаходити їжу та укриття.

Кольори зла: Червоний / Kolory zla. Czerwien / Colors of Evil: Red 

У недалекому майбутньому Сполучені Штати являють собою корумповану неофашистську державу, яку контролюють релігійні фанатики. Молода Алегра Даєр тікає з в'язниці, куди її відправили за написання статей для повстанців. Вона возз'єднується зі своїм чоловіком Роном і маленькою донькою Дар'єю, разом з якими тимчасово ховається в старому особняку в сільській місцевості. От тільки будинок має темне минуле, яке поступово починає впливати на свідомість Рона, позбавляючи його людяності. Тепер Алегра не має іншого вибору, крім як навчитися долати страхи, і боротися з темрявою навколо себе та всередині себе.

Материнський інстинкт / Mothers' Instinct

Сюжет екранізації «Материнський інстинкт» розвивається у 60-ті роки минулого століття. Головні героїні, молоді пані, чиї життєві долі дуже схожі між собою. Еліс і Селін - досвідчені домогосподарки, які за минулі роки вже повністю потонули в рутині. Незважаючи на останню, вони звикли бути хранительками домашнього вогнища, стежачи за дітьми і допомагаючи подружжю не здуріти після важких, робочих буднів. Якось їх звичне світоустрій порушується. Ще недавно вони були найкращими подружками, які розуміли один одного з слова. Тепер же вони розділені волею долі. Відтепер у їхніх стосунках немає місця добру та розумінню, на зміну якому приходить параноя та безліч підозр. Попереду красуням доведеться взяти участь у справжній грі на виживання, де ставки надто високі, а довіра — небувала більша розкіш. Чи зуміють молоді панночки налагодити взаємини, чи їхня міцна дружба кане в небуття?

Бастард / Bastarden / The Promised Land

Дія історичної кінокартини «Бастард» розгортається біля Данії у середині 18-го століття. Данський правитель Фредерік V бажає взяти під керування нові землі, щоб розширити свої володіння та збагатити свою скарбницю. Для цих цілей він відправляє до диких країв Ютландії одного зі своїх найкращих лицарів — шукача пригод Людвіга фон Калена. Вирушаючи у подорож, посланець не підозрює про те, що в цій місцевості прийняті свої звичаї та закони. Князі цих земель не мають бажання підпорядковуватися посланцю короля. Місцева знать хоче сама вирішувати всі питання щодо цих земель, а новим людям, які намагаються нав'язати їм свої правила, тут зовсім не раді. Головному герою доведеться оголити свою зброю, щоб битися з набутими у чужих місцях ворогами та відстояти свої інтереси.

Емі Вайнгауз: Back To Black / Back to Black

Лондон, початок 2000-х. Співачка-початківець і автор пісень Емі Вайнгауз випускає дебютний альбом і починає набувати популярності. Менеджери наполягають на зміні іміджу, але норовлива Емі вирішує взяти відпустку і йде в бар, де знайомиться з цікавим хлопцем Блейком - любов'ю всього свого життя.

Останній фронт / The Last Front

Тихе життя бельгійського села порушується, коли безжальний німецький офіцер Лоренц починає тероризувати мешканців. Спочатку миролюбний місцевий фермер Леонард змушений очолити опір після того, як особиста трагедія змусила його вступити в бійку, якої він ніколи не хотів. Подорожуючи небезпечними лісами та відчайдушними умовами, Леонард та жителі села готуються до вибухової фінальної сутички. Мужність та витривалість героїв — рушійна сила їхньої фінальної битви з ворогом.

Агент-9: Зроби або помри / MR-9: Do or Die

Секретний агент елітного рівня з командою особливого призначення протистоять міжнародній злочинній організації, яку очолює безжальний, але дуже харизматичний бізнесмен Росс. Для нього все підпорядковане найважливішій меті встановити новий світовий порядок. На боці Росса найновіші військові розробки. Він не зупиниться ні перед чим.


Читати також