Виконавець M1SHKA презентує новий сингл «Як ти кохаєш»

Виконавець M1SHKA презентує новий сингл «Як ти кохаєш»

Український виконавець та саундпродюсер, співавтор альбому-лауреату Ґреммі “MOTOMAMI” by ROSALÍA, M1SHKA, продовжує тішити шанувальників авторським матеріалом: новий сингл “Як ти кохаєш” уже доступний на всіх музичних майданчиках!

Про кохання говорили різними словами та співали різними мовами, проте відчайдушному романтику M1SHKA вдалося знайти інші думки, аби описати мову, яку серця розуміють без слів.

«Пісня була написана дуже швидко, на одному диханні. Я наче римував думки, які я хочу проговорити, але зараз – не можу. Мене надихнула розлука з близькою людиною. Ми спілкувалися по телефону, і на відстані починаєш цінувати все, що маєш. Важливою стає кожна дрібниця», - ділиться M1SHKA.

Меседж треку, огорнутий стильним західним поп-звучанням, несе в собі світлу ідею: сила кохання дає віру навіть у найтемніші часи. Вона розсіює морок та вкриває білою пеленою надії, а коли навколо все здається сірим, та насиченість світу дорівнює нулю, - кохання стає тією рушійною силою, яка запалює та зцілює душу, даруючи снагу рухатися далі.

«Цей трек допоміг подолати тривогу від довгої розлуки та невпевненості в майбутньому. Він став тим інструментом, який подарував відчуття спокою, незважаючи на всі виклики, які трапляються на шляху», - розповідає M1SHKA.

Рядки «Ми удвох, поки весь світ палає, я з тобою, але ми знов на краю» наскрізь пронизані емоційною глибиною, де кожне слово відображає історію людей, які тримаються разом, навіть коли світ є суцільним хаосом.

Також, на YouTube-каналі виконавця M1SHKA можна переглянути lyric-відео на трек «Як ти кохаєш». 


Читати також