Співачка Yulia Kreitor презентує новий сингл «Як повірити в себе?»

Співачка Yulia Kreitor презентує новий сингл «Як повірити в себе?»

У пісні "Як повірити в себе?" Yulia Kreitor піднімає тему впевненості у собі, у своїх внутрішніх опорах під час війни. Пісня була створена на початку повномасштабного вторгнення і допомогла особисто Yulia Kreitor пережити складні емоційні стани: від відчуття безвихідності навколо себе до сумнівів у своєму призначенні. Музичний твір піднімає глибоку тему особистих трансформацій, передає глибину своїх переживань та почуттів, пропонує слухачам рефлексію на тему пошуку сенсу у складні часи.

“Коли тобі здається, що ти значно менше можеш, або не здатний на щось, і страшно не виправдати чиїсь очікування, а в першу чергу свої — дуже складно почати вірити в себе, страшно почути критику або відмову.  Я вирішила не зважати на чиюсь думку і просто робити! Якщо це буде ще комусь цікаво - я буду тільки щасливішою!”, – коментує Юлія Крейтор свій новий реліз.

Про співачку

Yulia Kreitor - українська співачка болгарського походження з села Добре, Кропивницької області, авторка пісень, викладачка вокалу. Юля має невиліковну хворобу – запалення судинної оболонки очей, яке називається УВЕЇТ. З кожним роком зір тільки погіршується. Вада зору дуже ускладнює побутове і професійне життя артистки, але вона не здається і продовжувала рухатись до своїх мрій і цілей!  Музика співачки є відображенням її життєвого досвіду та емоційних переживань, що робить її пісні близькими до слухачів!

Виконавиця закликає всіх, хто відчуває сумніви і невпевненість у собі, знайти внутрішню силу і продовжувати йти вперед, незважаючи на всі труднощі! 







Читати також