Козак у стилі реґі: Тарас Харачко та його музичні експерименти

Козак у стилі реґі: Тарас Харачко та його музичні експерименти

Тарас Харачко, викладач Національного лісотехнічного університету України, вже більше 10 років носить козацьку чуприну. Тарас має багато хобі, серед них гра на дримбі, читання репу та спів у церковному хорі. Останнім часом він активно експериментує з виконанням пісень у кількох музичних жанрах, надаючи перевагу реґі. Пісні пише сам або, як у випадку з «Гомін, гомін по діброві», аранжує народні.

Пісня «Вже вечоріє» переповнена життєрадісною енергією, як в музиці так в змісті. ЇЇ структура та виконання, з насвистуванням замість приспіву, пов’язані з любов’ю автора читати реп, яким наповнені всі куплети.

Не будучи професійним музикантом Тарас шукає музику для своїх пісень на різних платформах. За його словами, він намагається доповнити україномовний контент для слухачів, які відмовились від прослуховування пісень мовою агресора.

У пісні «Гомін, гомін по діброві» виконавець знайомить слухача з давньою козацькою піснею, яка описує час коли українські воїни, як і зараз, були відомі та шановані в Європі та Азії.

Читати також


up