Воронізька бібліотека-філія КЗ «Шосткинська публічна бібліотека» Сумської області шукає дарувальників

Воронізька бібліотека-філія КЗ «Шосткинська публічна бібліотека» Сумської області шукає дарувальників

Воронізька бібліотека-філія КЗ «Шосткинська публічна бібліотека» обслуговує 1500 читачів юнацького та дорослого віку.

Селище Вороніж Сумської області має дуже давню історію і видатних людей, що тут народились або проживали. Це – і Пантелеймон Куліш, і Іван Абрамов, і Микола та Олександр Мурашки, і родина Шрамченків. На сьогодні в селищі проживають 6,5 тис. жителів.

При бібліотеці організовано краєзнавчо-етнографічну музейну кімнату, де зібрано краєзнавчий матеріал за більш ніж півстоліття. В бібліотеці проводяться виставки місцевих художників, майстринь.

Вже 16 років працює жіночий клуб «Відрада», де збираються жінки поважного віку для дозвілля, зустрічей з цікавими людьми, літературних та тематичних вечорів, виготовлення різних поробок та ін.

У 2023 році при бібліотеці створено  мультимедійний простір Library Hub для зустрічей, навчання, проведення тренінгів, майстер-класів тощо.

Воронізька бібліотека-філія КЗ «Шосткинська публічна бібліотека»

Робота бібліотеки відображається на фейсбук-сторінці «Воронізька бібліотека-філія» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100024189224253&locale=uk_UA). Електронна адреса бібліотеки – Bibliotekacrb@ukr.net.

На жаль, книжковий фонд нашої бібліотеки потребує оновлення. Звільняючи фонд від російськомовної літератури, нових надходжень майже не маємо. За минулий рік було отримано всього 93 книги, в основному за рахунок подарованих чиачами. Наші читачі дуже потребують сучасної української книги, жіночих романів та детективів, перекладів популярних зарубіжних авторів.


Читати також