Публічно-шкільна бібліотека села Михайлівка Дубенського району Рівненської області шукає дарувальників

Публічно-шкільна бібліотека села Михайлівка Дубенського району Рівненської області

Доброго дня! Мене звати Ольга Вікторівна і я бібліотекарка невеликої публічно-шкільної  бібліотеки села Михайлівка Дубенського району Рівненської області. Хоча наша книгозбірня і не велика, проте світла та дуже затишна. А ще тут завжди весело, гамірно та велелюдно. Бібліотека живе дитячими усмішками, щирістю, розмовами з читачами.

   Бібліотека обслуговує 512 читачів, з них - 75 діти, 473 – доросле населення. У нас активні читачі, люблять читати, тому нові книги на полицях не залежуються. На жаль, книжковий фонд не поповнюється виданнями в достатній кількості, щоб забезпечити сучасними україномовними книгами всі звернення наших читачів. Якщо до нас надходить книга (подарунок від небайдужих дарувальників) - це велике свято, це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого.

   Михайлівська книгозбірня – це  можливість спілкуватися з людьми, з книгами, те місце, де тебе почують та вислухають, де можна поділитися своїми вміннями, своїми надбаннями, своїм «дітищем», де можна розважитися. Адже в нас проводяться зустрічі з письменниками рідного краю, бесіди, презентації книжкових новинок, майстер-класи, різноманітні книжково-тематичні виставки-інсталяції, вечори відпочинку.

    А нещодавно ми зареєструвалися як Хаб ЦО і допомагаємо користувачам навчитися користуватися ресурсами та сервісами інтернету, пройти навчання та опанувати нові цифрові  знання та навички.

  Ось і виходить, що бібліотека – то не просто сховище книг, це місце зустрічі з невідомим, цікавим та неповторним світом.

Публічно-шкільна бібліотека села Михайлівка Дубенського району Рівненської області

Автори та книги, які затребувані в нашій бібліотеці:

Для дорослих: В. Лис, Н. Фіалко, С. Талан, Д. Гнатко, Л. Дашвар, О. Забужко, Л. Костенко, С. Жадан, З. Лешко, Дз. Матіяш, С. Джіо, А. Мартен-Люган, О. Калина, М. Кідрук, О. Печорна та ін.

Для дітей: І. Андрусяк, В. Нестайко, О. Дерманський, З. Мензатюк, Г. Пагутяк, В. Рутківський, казочки для наймолодших читачів, енциклопедії для дітей. Дитячі журнали.

Ел. пошта: mokraolga89@ukr.net

Сторінка в соцмережі фейсбук:

Михайлівська Книгозбірня https://www.facebook.com/profile.php?id=100019724460850


Читати також