Бібліотека Костопільського ліцею №2 шукає дарувальників

Бібліотека Костопільського ліцею №2

Бібліотека Костопільського ліцею №2, що знаходиться в Рівненській області в Рівненському районі м. Костопіль, звертається до вас з проханням у допомозі поповнення книжкового фонду новою літературою.

На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотека майже не має надходжень нової літератури, тому шукаємо різні шляхи і звертаємося до всіх, хто може подарувати сучасні книги українською мовою. Протягом останніх років до книгозбірні надходять лише підручники, художньою літературою фонд не поповнюється взагалі.

У ліцеї навчається майже 500 учнів, тому ми потребуємо літературу для середнього та старшого шкільного віку, найбільша потреба в програмовій літературі, художній літературі сучасних авторів особливо з тематичної літератури хочемо оновити книги з історії України.

А щоб дітки розвивалися та цікаво проводили своє дозвілля у нас в бібліотеці проходять різні майстер-класи, поробки, також ми граємо в настільні ігри.

Наша бібліотека потребує книги зі шкільної програми: Л. Керрол "Аліса в країні чудес",  Дж. Свіфт "Мандри Гуллівера", Ж. Верн "П'ятнадцятирічний капітан", Я. Стельмах "Митькозавр з Юрківки", В. Скотт "Айвенго", О. Гаврош "Неймовірні пригоди Івана Сили",  А. Ліндгрен "Міо, мій Міо", Л. Вороніна "Таємне товариство боягузів", З. Мензатюк "Таємниця козацької шаблі", Г. Малик "Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії", Нестлінгер "Конрад, або Дитина з бляшанки", Сервантес "Дон Кіхот", Гофман "Крихітка Цахес",  Р. Дал " Матильда", Чеповецький "Пригоди Мицика і Кицика", Мелех "Емі", Джуді Муді, З. Загг "Дівчина онлайн», Г. Вдовиченко «36 і 6 котів», книги М. Кідрука, А. Кокотюха, Т. Геррітсен, Л. Дашвар, Т. Кініллі «Список Шиндлера» та інші.

Бібліотека Костопільського ліцею №2

Просимо від усієї душі та серця небайдужих, щедрих душею і справами людей подарувати нам книжкові дарунки. Будемо безмежно вдячні за можливість підтримати нашу бібліотеку Костопільського ліцею №2.

Ми у соцмережі фейсбук:

https://www.facebook.com/groups/1603556787082220

Електронна пошта: antoninazahoza@gmail.com


Читати також