09.07.2024
Культурна країна
eye 135

Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради шукає дарувальників

Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
  • 29 бібліотек громади, що входять до складу комунальної установи «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка», - це  той життєвий простір, що навчає, об’єднує, згуртовує та надихає. Всі філії комп’ютеризовані, підключені до мережі інтернет і є цифровими хабами проєкту «Дія. Цифрова освіта».

Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради

50% філій мають власні блоги, 100% - сторінки в мережі Фейсбук, тому діяльність закладів установи широко висвітлюються в інтернет-просторі громади.

Провідними напрямками діяльності бібліотек установи є краєзнавство і промоція читання.

Бібліотеки громади – майданчики для творчої спільноти краю. На засіданнях літературного салону «Бестселер» проходять прем’єри авторських збірок поетів, літературні вечори та творчі зустрічі. 

До послуг користувачів центральної бібліотеки – сучасний медіацентр, Пункт європейської інформації, Wi-Fi.

Бібліотеки Куяльницької громади проводять велику методичну, краєзнавчо-пошукову, інформаційну й інноваційну роботу і є однією з найбільш ефективних і дієвих засобів надання послуг мешканцям громади.

Бібліотекам громади потрібна художня література сучасних українських авторів, твори з історії України, література з народознавства, етнографії, література психологічної тематики.

Читати також


up