11.07.2024
Культурна країна
eye 151

Публічно-шкільна бібліотека-філіал с.Маща шукає дарувальників

Публічно-шкільна бібліотека-філіал с.Маща

Добрий день, шановні дарувальники!!! До вас з проханням звертається бібліотекар 1 категорії  публічної - шкільної бібліотеки -філіалу с.Маща  Рівненської області Савчук Софія.

Наша бібліотека  - культурний та інформаційний центр,  який  спрямовує  свою діяльність на задоволення потреб читачів, пропонує інноваційні бібліотечні сервіси для інформаційного  забезпечення жителів села. Зокрема: безкоштовний доступ до Інтернет-ресурсів, навчання користувачів на ПК, організація заходів, що відповідають потребам місцевої громади.

                   Пріорітетом у роботі  бібліотеки є соціокультурна  орієнтація бібліотечної діяльності. Щоб відповідати інтересам громади, проводиться  робота щодо включення в сферу діяльності бібліотеки заходів по створенню середовища творчого розвитку, організація інтелектуального дозвілля та спілкування користувачів. Свою соціокультурну діяльність бібліотека проводить в 2024 році  в рамках патріотично-просвітницького проекту "Відкрий для себе Україну! Відкрий Україну в собі!".

Для реалізації проекту створено при бібліотеці історико- краєзнавчий клуб  "Оберіг".

Клуб за інтересами "Книга і лялька", який  діє при бібліотеці,  об’єднує прихильників літератури та мистецтва і користується великою популярністю серед маленьких читачів книгозбірні.

 Популяризація читання в бібліотеці  є важливим завданням, спрямованим на підвищення рівня освіченості та культурного розвитку суспільства. Допомагає створити позитивну атмосферу навколо читання та залучити більше людей до користування бібліотекою.

Основою роботи нашої бібліотеки є її фонд, від складу якого залежить успіх роботи книгозбірні в  цілому, виконання завдань, що стоять перед нею. Адже саме фонд визначає зміст, повноту та якість задоволення і розвитку інформаційних потреб користувачів. У зв’язку зі збройною агресією росії була проведена актуалізація бібліотечних фондів і багато літератури було списано. Тому і звертаємося до усіх небайдужих до долі бібліотек людей про допомогу у поповненні фонду.  На даний час бібліотека потребує нової україномовної літератури : історична проза, пригодницькі твори, популярні детективи, жіночі  романи. І для діток та підліток  пізнавальні енциклопедії, казки, розвиваючі книги із завданнями, які цікаво читати і пізнавати нове.  Адже читання нових книжок сприятиме формуванню гармонійних особистостей, розвиватиме у них почуття доброти, щирості, взаємодопомоги та любові до рідної землі.

Будемо щиро вдячні всім за допомогу!

Публічно-шкільна бібліотека-філіал с.Маща 

Ми у соцмережі фейсбук:

https://www.facebook.com/mascha.libr/ 

Електронна пошта:

mascha-libr22@ukr.net

Адреса: 35044 Рівненська область

Рівненський район

с.Маща вул.Центральна , 61

Публічно-шкільна бібліотека-філіал с.Маща

 Бібліотекар Савчук Софія

 Тел. 0978372173

Читати також


up