Публічно-шкільна бібліотека села Шпанів шукає дарувальників

Публічно-шкільна бібліотека села Шпанів

Публічно-шкільна бібліотека села Шпанів у своїй роботі підпорядковується КЗ «Шпанівський центр культури, спорту та туризму» Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

Бібліотека працює над-

  • Створенням комфортного інформаційно-психологічного центру для різних вікових груп населення.
  • Інформуванням, збереженням та активним використанням надбань світової та вітчизняної науки, культури та літератури.
  • Активне позиціонування послуг бібліотеки в електронному вигляді, соціальних мережах.
  • Формуванням національного патріотизму, зниженням соціальної напруженості в суспільстві та його консолідації, робота з ВПО.
  • Відродженням та популяризацією краєзнавчих традицій.
  • Поглиблена співпраця з органами сільської громади та місцевого самоврядування закладами освіти, культури, громадськими організаціями.
  • Влітку у публічно-шкільній бібліотеці с. Шпанів проходив цикл літніх читань та занять з практичним психологои КУ "Шпанівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Ірина Новосад.
  • #ЛітніЧитання #день_перший #бібліотекаШпанів
  • #ЛітніЧитання#бібліотекаШпанів та практичний психолог КУ "Шпанівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Ірина Новосад

У рамках швейцарсько-українського проєкту МН4U (Психічне здоров'я для України) у Шпанівській ТГ, при Будинку культури с. Шпанів, з липня 2023 року був створений Дружній до дітей та молоді простір ГОМІН, за сприяння БФ Рокада та ГО Інтонація змін. Впродовж року діти малювали, виготовляли аплікації, спілкувалися з цікавими людьми, психологами та весело і з користю проводили вільний час. Діти познайомилися одне з одним, знайшли спільні інтереси, весело провели час у динамічних іграх, через арт-терапевтичні техніки досліджували позитивні і негативні емоційні стани, а також методи їхніх змін через створення "позитивчику" з пластичних матеріалів.

Публічно-шкільна бібліотека села Шпанів

Наша бібліотека потребує україномовну літературу для дітей та підлітків (національно-патріотичне виховання, пригоди, фентезі, література для позакласного читання 5-8 класи; комікси сучасні). А також літературу для дорослих: українських та зарубіжних авторів (українською мовою); література для читання англійською мовою (для дітей та дорослих).

https://www.facebook.com/shpanivbiblioteka - сторінка бібліотеки у фейсбуку.

Електронна адреса: kravesos@gmail.com  

Будемо щиро вдячні за допомогу у поповненні фондів бібліотеки.

Читати також


up