КЗ Центральна Соколівська сільська бібліотека шукає дарувальників

КЗ Центральна Соколівська сільська бібліотека

Комунальний заклад Центральна Соколівська сільська бібліотека Соколівської сільської ради – це культурний та інформаційний центр, який обслуговує усі категорії користувачів (від найменших до найстарших). У комунальному закладі Центральній Соколівській сільській бібліотеці Соколівської сільської ради налічується 15 сільських бібліотек-філій.

У наших бібліотеках проводяться майстер-класи, семінари-практикуми, дозвіллєві заходи для дітей та молоді громади. Ми радіємо кожному користувачеві.


У зв’язку з великими обсягами вилучення літератури, а також із приїздом до Соколівської територіальної громади внутрішньо переміщених осіб, книгозбірні потребують оновлення книжкових фондів.

Книга - найкращий подарунок! А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок. Через обмежені можливості в придбанні літератури, звертаємося до вас із проханням допомогти у поповненні фондів бібліотек.

КЗ Центральна Соколівська сільська бібліотека

Бібліотеки Соколівської територіальної громади мають нагальну потребу у творах сучасних українських письменників, у книгах українських класиків, книгах шкільної програми, дитячій літературі, детективах, романах, історичній та краєзнавчій літературі тощо. Для оновлення фондів вкрай необхідно книг від українських видавництв, що забезпечить конституційне право громадян у доступі до книг та задоволення їхніх інформаційних потреб.

Просимо допомоги в безкоштовному отриманні літератури для сільських бібліотек-філій КЗ ЦССБ Соколівської територіальної громади та сподіваємося на вашу підтримку.

Наша електронна скринька: sokolbiblioteka@gmail.com

Посилання на сторінку у Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063595987850

Добрі справи робити завжди приємно! Якщо ви маєте таку можливість, то подаруйте книги нашим бібліотекам!

З Україною в серці! Разом до Перемоги!

Читати також


up