Маячківська бібліотека шукає дарувальників

Маячківська бібліотека

Маячківська бібліотека Комунального закладу «Публічна бібліотека ім. О. Левицького» Нехворощанської сільської ради Полтавської області запрошує до співпраці спонсорів для поповнення фонду.

Маячківська бібліотека-хаб вже багато років є невід'ємною частиною культурного та освітнього життя нашого села. Завдяки нашій бібліотеці місцеві жителі та мешканці навколишніх сіл мають можливість насолоджуватися різноманітною літературою, розвиватися інтелектуально та культурно, а також брати участь у різних заходах та зустрічах, оволодівати цифровими навичками.

Маячківська бібліотека

Бібліотека обслуговує 320 користувачів. Значну частку (120 осіб) становлять діти місцевих освітніх закладів, з якими тісно співпрацює книгозбірня. Діє клуб за інтересами «Берегиня» для людей поважного віку, серед учасниць – активні читачки, які полюбляють читати книги українських авторів.

З роботою бібліотеки можна ознайомитися на сторінці фейсбуку https://www.facebook.com/mayachkabiblio

На сьогоднішній день бібліотека гостро потребує поповнення свого книжкового фонду. Ситуація складається так, що книга стає чи не єдиним джерелом задоволення культурних потреб сільського населення. Читання допомагає відволіктися від негативних новин та стресу, який супроводжує військові конфлікти. Занурення у світ літератури дає можливість відпочити, знизити рівень тривоги та знайти емоційну розраду. Зокрема, ми прагнемо розширити асортимент жіночих романів та літератури, необхідної для читання за шкільною програмою. Ці книги користуються великою популярністю серед наших читачів, і їхній додатковий запас допоможе задовольнити зростаючий попит.

Ми звертаємося до усіх небайдужих із проханням про допомогу у поповненні нашого книжкового фонду. Ваша підтримка, у вигляді книг або фінансової допомоги для їх придбання, буде високо оцінена нашою громадою. Разом ми зможемо зробити так, щоб кожен житель нашого села мав доступ до якісної та сучасної літератури.

Якщо у вас виникнуть питання або ви захочете зробити свій внесок, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефоном +380501504681 або електронною поштою maya4.bib@gmail.com.

Давайте разом зробимо Маячківську бібліотеку ще кращою!

З повагою та вдячністю - завідувачка бібліотекою Ірина Шелемба.

Читати також


up