Бібліотека Криворізького Покровського ліцею шукає дарувальників

Бібліотека Криворізького Покровського ліцею

Адреса: м. Кривий Ріг, вул. Кропивницького, 63

  • Facebook: Медіабібліотека Покровського ліцею

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100088477578804

  • Електронна пошта: kpl.2022@gmail.com

Вітаємо, шановне панство.

Запрошуємо до знайомства з бібліотекою Покровського ліцею Криворізької міської ради. Ми втілюємо бачення сучасної бібліотеки як комфортного високотехнологічного простору, орієнтованого на особистість, що може легко змінюється під її потреби.

Бібліотека займає гідне, важливе місце в освітньому просторі ліцею, яке директор, Качалов Іван Андрійович, визначив як «серце ліцею».

"Найпростіший спосіб гарантовано виростити грамотних дітей – це навчити їх читати та показати, що читання – це приємна розвага." Так вважає письменник Ніл Ґеймен, з яким ми абсолютно згодні.

Усім відомо: для того, щоб стати розумним, достатньо прочитати десять книг, але, щоб знайти ті десять, треба прочитати тисячі.

Бібліотека Криворізького Покровського ліцею

Тож задача бібліотеки - підтримувати інтерес до книги наданням якісного літературного фонду, поповнюючи його сучасними, актуальними виданнями. Так, нові книги. Багато нових книг! Таку амбітну й непросту для сьогодення мету ми поставили і втілюємо. 

Не тільки позбутися старих, неактуальних видань. А наповнити фонд україномовними виданнями з різних розділів знань - від психології, економіки, біології до історії, культури - і, звичайно, художньою літературою як світовою, так і сучасною українською.

Пропонуємо і вам долучитися й допомогти нам у досягнені цієї мети.

Будемо раді новим україномовним книгам з усіх розділів знань та обов’язково подякуємо дарувальникам на своїх сторінках.

Читати також


up