02.08.2024
Культурна країна
eye 114

Абазівська бібліотека-філія ЦБ ПМТГ шукає дарувальників

Абазівська бібліотека-філія ЦБ ПМТГ
Абазівська бібліотека-філія підпорядковується ЦБ ПМТГ, знаходиться на території Абазівського старостинського округу, кількість населення - 1680 чоловік, тимчасово переміщених - 52.
 
Бібліотека налічує біля 620 читачів, з яких 120 - діти різного віку. Бібліотека тісно співпрацює з Абазівською ЗОШ, проводяться різні за формою дитячі заходи. Також бібліотека співпрацює з Абазівською філією ЦКД ПМТГ, де спільно проводяться заходи як патріотичного, так літературного, історичного, краєзнавчого характеру. Також в бібліотеці на постійній основі діє акція "Подаруй бібліотеці книгу", але це маленька краплина благодійності в бібліотеку.
 
Сучасна бібліотека - це інформаційний центр. В бібліотеці є безконтактний інтернет, але інтернет допоможе тоді, коли ви знаєте точно, з якої книги вам потрібен уривок. Зовсім інша справа пройтися самому уздовж книжкових полиць і вибрати щось собі до смаку. Особливо зараз, коли в країні війна, люди надають перевагу книзі, аби хоть трішки відволіктись від реалій сьогодення.
 
Абазівська бібліотека - філія ЦБ ПМТГ
 
Бібліотека потребує до фонду художню літературу сучасних авторів (як вітчизняних, так і зарубіжних) для дорослих і дітей. Також літературу з історії України, суспільно-політичного характеру тощо.
 
Електронна адреса: abazivka23@gmail.com 
   

Читати також


up