02.08.2024
Культурна країна
eye 147

Бібліотека-філія с. Тучапи шукає дарувальників

Бібліотека-філія с. Тучапи КЗ Городоцька публічна бібліотека Городоцької міської ради

Добрий день. Я - бібліотекар бібліотеки-філії с. Тучапи КЗ «Городоцька публічна бібліотека» Городоцької міської ради. Це невеличка бібліотека у с. Тучапи Львівської області. Ми обслуговуємо як дорослих, так і дітей (включаючи дошкільнят).

У бібліотеці працюю вже 3 рік, і стараюся розвивати нашу бібліотеку, покращувати її зовнішній і внутрішній стан, а також впроваджувати інновації! Багато роблю власними силами, тому шукаю допомоги від інших.

У нашій бібліотеці проводимо різноманітні заходи, майстер-класи, граємо у різні ігри, які розвивають наших дітей. Намагаємося брати участь у різних розіграшах , конкурсах. Але для цього всього завжди потрібні можливості, тому просимо допомоги у всіх.

Бібліотека-філія с. Тучапи

Також болючим питанням є поповнення фонду бібліотеки. Молодь завжди хоче щось нове, сучасне, але надходження, якщо і є, то дуже малі або не те, що захоплює молодь сьогодні.

Читачів цікавлять такі автори, як Жадан, Агата Крісті, Кінг, Колін Гувер, Тес Геррітсен, Тіллі Коул, Андрій Кокотюха та багато іншої сучасної літератури. Також є потреба у книжечках для дошкільнят. Тому, побачивши ваш допис, просимо вашої допомоги.

Будемо щиро вдячні!!!

Також щиро запрошую до нас на сторінку на фейсбуці:
https://www.facebook.com/tuchapilibrary

Електронна пошта: a88316910@gmail.com

Інформаційна підтримка бібліотек - це так важливо!!!

Читати також


up