Співачка Daria Diell презентувала новий сингл «Голий король»

Співачка Daria Diell презентувала новий сингл про зірвані маски «Голий король»

09 серпня відбувся реліз пісні та кліпу «Голий король» в поп жанрі.  «Голий король» захоплює слухача емоційним приспівом та чуттєвим аранжуванням.

Цікаво, що початкова задумка сенсу пісні була прямо протилежна тому, що вийшло у підсумку. Основою для створення всієї композиції стала одна лише фраза «Голий король». І далі весь текст, мелодія, аранжування та в цілому настрій пісні – всі пішло від цієї фрази.

«Голий король» - історія про невдалий вибір другої половинки, про вміння розпізнавати не щирість, про те, що зовнішність буває оманлива та те, що обов’язково рано чи пізно - правда випливе на зовні і тоді все зруйнується немов паперова фортеця.

Daria Diell розповідає слухачу, що іноді справжня сутність людини стає зрозумілою, коли в різних обставинах “зриваються маски”. Начебто ”порядні і чесні ”, “успішні” люди виявляються зовсім не тими, ким хочуть здаватися за рахунок когось.

Цією піснею Daria Diell закликає  «голого короля» бути чесним, сміливим та припинити нарешті  вводити в оману оточуючих та самого себе.

Читати також


up