Виконавець Pavlo Volkov випустив новий сингл «balckOut»

Виконавець Pavlo Volkov випустив новий сингл «balckOut»

Павло Волков виконавець з дуже маленького містечка Молочанськ, Запорізької області, презентує новий сингл «balckOut» у жанрі Альтернативного Експериментального Року.

Повний агресивної та, в одно час, мелодійної енергетики, що можна побачити і у відео кліпі пісні, це поєднання живих інструментів з електронними та атмосферними звуками.

Трек розповідає про глибини та часом відчай людської душі, коли розумієш, що твої думки – це ніщо інше, як думки інших людей, де не ти вже контролюєш своє життя.

Найбільша проблема людства - саме людство, як тільки ми навчимось відрізняти темряву від світла, не йти на компроміс з вигодою і правильним - тоді світ стане краще. Настає час відключитись від цього світу, думок, принципів, що ведуть в нікуди, від руйнування – до створення, але для цього, треба повний блекаут в нашій свідомості, щоб побачити речі такими, якими вони є.

Зупинись та вийди з гри яку контролює суспільство, думки які можуть бути і не твоїми, ти більше ніж ти думаєш, краще ніж про тебе говорять!

Сингл “blackOut” з 30.08.24 вже на всіх цифрових платформах!

Читати також


up