Співачка OLENA USENKO випустила англомовний трек «Fool girl»

Співачка OLENA USENKO випустила англомовний трек «Fool girl»

OLENA USENKO, співачка, яка завоювала серця не лише українських, а і європейських слухачів, випустила свій новий англомовний сингл «Fool girl». Ця пісня є свіжим поглядом на її творчість, що поєднує яскраву поп-рокову енергію з глибокими емоціями та життєвими переживаннями.

«Fool girl» — це маніфест внутрішньої сили та самоповаги. Лірична героїня пісні переживає момент, коли вона вирішує не дозволяти іншим маніпулювати її почуттями. Вона відкрито говорить про зраду та біль, але замість того, щоб піддаватися цьому, вона обирає перемагати. Головна ідея пісні — це відмова бути «дурепою» і наголос на власній цінності. Це заклик до всіх, хто переживає подібні ситуації, знайти в собі силу йти вперед, незважаючи на труднощі.

«Це пісня про силу, яку ми всі маємо всередині. Вона про те, як важливо вміти сказати «стоп» і не дозволяти іншим грати на твоїх почуттях», - каже Олена.

Музичне відео зняте у жанрі лайфстайл та показує справжнє життя співачки, без прикрас і сценічного лоску. Також у кліпі використані архівні кадри, які ще глибше занурюють слухачів у історію.

«Мені важливо показати себе такою, якою я є в житті, без зайвих прикрас. Багато кадрів зняті спонтанно, більшість я навіть не підозрювала що мене знімають, і це дуже круто», - ділиться співачка.

За останній рік OLENA USENKO випустила вісім синглів та музичний альбом, що вийшов у травні. Її новий англомовний трек «Fool girl» став приємним сюрпризом для шанувальників як в Україні, так і за кордоном, зокрема в Польщі, де співачка має значну фан-базу.

Варто нагадати, що у 2021 році OLENA USENKO представила Україну на «Дитячому Євробаченні», посівши 6-ту сходинку.

 

Читати також


up