Співачка YALLA презентує новий сингл «ТИ і Я»

Співачка YALLA презентує новий сингл «ТИ і Я»

Українська королева тінейджерів YALLA випустила кліп на свій новий хіт, якій який має усі шанси стати саундтреком цієї осені.

Юна  зірка підготувала кліп,  відео-ілюстрація того, що переживають мільйони дівчат по всій країні: «У цьому відео я по-максимуму показала як це, коли у тебе все тремтить в середині. Ти змінюєшся від його подиху, дотику, посмішки. Коли чекаєш на його повідомлення, на зустріч з ним. Коли виникає та сама «хімія» між закоханими. З одного боку, я показала просто себе,  з іншого — виконувала задачі режисера», — розповіла артистка про роботу над новим відео.

Кліп став своєрідним продовженням попереднього хіта YALLA — «Дура», який став популярним у ТікТок, українському радіо і плейлистах у Spotify та ще продовжує свій органічний ріст у чартах.

Сингл «ТИ і Я» став лідом до наступного ЕР співачки — «Останній онлайн», який вийде вже невдовзі. Альбом стане розширенням для використання творчого методу артистки, яка співає лише про те, що пережила сама. YALLA виражає у музиці власні емоції та досвід, ділиться ним з аудиторією, що має спільний терапевтичний ефект.

Читати також


up