Гурт LUMINICON знайомить українського слухача зі стилем Dance Rock

Український гурт LUMINICON

Гурт LUMINICON презентує свій дебютний сингл під назвою Sexy Boy в новому для України стилі -  Dance Rock.

LUMINICON було засновано на початку 2021 року трьома професійними музикантами під сценічними іменами: Космо, Максимо та Кокс. Новостворений гурт LUMINICON також розпочинає свій шлях до власних досягнень, ставши переможцем міжнародного фестивалю Music Empire. У нашому всесвіті нескінченна кількість непередбачуваних і заворожуючих своєю красою вимірів. Уявляючи цю таємничу різноманітність, ми тільки можемо здогадуватися наскільки все красиве та цікаве. У пристрасному пориві відкриття нового, відчуваючи непереборну пристрасть рухатися на зустріч незвіданому Космо, Максимо і Кокс летять на хвилях енергії ЛЮМІНІКОНУ. Які пригоди чекають на цих бравих хлопців? В які світи вони принесуть свою музику? Це та інше ми дізнаємося споглядаючи їхній шлях разом...

Трек “Sexy Boy” поєднує в собі незвичний мікс традиційних рок-інструментів: електрогітари, бас-гітари, ударних і суміші синтезаторів та ефектів, створюючи нову хвилю для вечірок 80-х років в Україні. Яскраві кольори, музичні шоу програми, карнавал та море щастя і нескінченної радості - все це, очікується зовсім скоро, після перемоги України над росією.

“Sexy Boy ми створювали протягом другої половини 2021 року, маючи на меті досягти бажаних результатів: якісного та приємного на слух симбіозу рок та денс музики. Постійний потяг до нового в житті, нескінченні радість та щастя бачити яскравий політ один одного…”, - розповідають учасники гурту LUMINICON.

Сингл “Sexy Boy” про прагнення до всього нового у житті. Ніколи не потрібно зупинитися самим і не давати опустити руки друзям в пошуку нового життя: нових емоцій, вражень, радості та щастя.

Найближчим часом гурт планує презентувати dance кавер-версії на сингл “Sexy Boy” та музичного кліпу побудованого на коміксах про гурт. Комікси для LUMINICON створює відома художниця та ілюстратор під ніком Asta Ateralba Legios.


Читати також