Серія книг «Коти-Вояки»: Про духовні пошуки котів з великими долями

Коти-Вояки. The Warriors

«Коти-Вояки», в оригіналі «The Warriors», — це серія романів про пригоди лісових котів-воїнів, яка випускається з 2003 року. Творці пухнастих книжних героїв, британські письменники, котрі відомі під псевдонімом Ерін Хантер, зуміли представити світові одну з найкращих книжкових серій. У неї входять 39 книг, розділених на 5 циклів. Також багатомільйонну армію фанів «Котів-Вояків» порадували додатковими книгами-путівниками й мангою. Скачати Коти-вояки у вигляді повноцінної електронної книги можна за досить символічну ціну.

За що полюбили «Котів-Вояків»

Історія представлена в улюбленій підлітками міфічній манері. Головною метою авторів було зобразити світову несправедливість і показати любов до котів, а також пошану до природи в усіх її проявах. Отже, перед молодим читачем постає історія про диких котів, які спочатку жили разом у лісі навколо озера, але їх потурбували люди, і тварини були змушені покинути спільне місце проживання та розділитися на п'ять кланів: Громовий Клан, Тіньовий Клан, Вітряний Клан, Річковий Клан, Небесний Клан.                                                                                     

Між кланами виникають конфлікти, але вони також співчувають один одному. В цілому перед читачем розкриваються теми добра і зла, природи, просвітництва, сміливості, впливу антропогенної діяльності людини. Наразі у світ вийшли 7 серії книг про «Котів-Вояків»:

  • Пророцтва починаються.
  • Нове пророцтво.
  • Сила трьох.
  • Знак зірок.
  • Світанок кланів.
  • Бачення тіней.
  • Зламаний код.

Історія про котів стала світовим бестселером і змусила фанатів у різних куточках світу об’єднатися у повноцінні клуби, де вони діляться роздумами з приводу сюжетних ліній, а також допомагають одне одному краще зрозуміти приховані послання авторів. Найбільше поціновувачів «Котів-Вояків» у Великій Британії, Німеччині та Китаї. Українські читачі дізналися про фантастичних пухнастиків у 2016 році завдяки видавництву АССА.

Кому сподобаються «Коти-Вояки»

Рекомендований вік для читання книг – від 9 років. «Коти-Вояки» однозначно припадуть до душі тим, хто полюбив «Гаррі Поттера», «Володаря перснів» чи «Гру престолів». Можливо, не всі молоді читачі можуть публічно заявити про свою любов до героїв-тварин, віддаючи перевагу героям-людям, але ті, які не побоялися це зробити, увійшли у великий інтернаціональний фан-клуб фантастичної багатосюжетної історії. Книги «Коти-Вояки» можна сміливо обирати як подарунок. Вони точно займуть своє місце в серці вибагливого читача, оскільки мають ексклюзивні доповнення у вигляді путівників і коміксів у стилі манга.


Читати також