Співачка NITA презентує потужний сингл «Сила»

Співачка NITA презентує потужний сингл «Сила»

Нова пісня від співачки NITA - це потужна енергія, яка, наче мантра випромінює силу життя та транслює генетичний код української нації: цінність родини, любов до рідної землі, глибина історичної спадщини, волелюбність та незалежність.

Анастасія Будніченко, відома як NITA, сама пише і продюсує свої пісні. Цю пісню вона написала два роки тому напередодні дня Незалежності. Саме тому співачка вирішила презентувати її глядачам у ці особливі для українців дні.

Анастасія музикант за освітою. Зараз вона пише пісні, музику для фортепіано, співає, а також навчає дорослих і дітей музиці у власній онлайн студії.

«Сила» — це про могутність і міць нашого роду. Корені кожного з нас ниточкою ведуть в далеке минуле: трипільці, скіфи, козаки... Наша Земля - це наша сила. Ця енергія є в кожному з нас. Артистка каже, що ці думки  допомагають іти вперед і не опускати руки навіть у складні часи. У новому синглі NITA експериментує на межі стилів: pop-, electronic- та folk- music.

"Рідні, родина, друзі  - це найбільший скарб. Тому я присвячую цю пісню найдорожчим", - розповідає співачка.

До створення відеокліпу артистка залучила своїх маленьких учнів. Вони почули пісню ще до релізу і створили зворушливі малюнки на тему пісні.

"Я мріяла створити пісню, яка буде дарувати силу і віру кожному, хто відкриє для неї серце. Хай кожне слово і кожна нота цієї музики зцілює душу від зневіри і суму", - говорить співачка.

NITA постійно створює нову музику і ділиться нею у соцмережах зі своїми підписниками. Найближчим часом артистка планує порадувати своїх слухачів новими синглами.

Читати також


up