«МОРЕ» - другий реліз від Nasú до одноіменного українського альбому

«МОРЕ» - другий реліз від Nasú до одноіменного українського альбому

Я дуже довго чекала, коли ми нарешті зможемо показати Вам наше море. І ось, 18-того серпня, ви зможете з ним познайомитися. Море - другий сингл альбому, на честь якого він власне названий.

«Море» написане та завершене вже після усіх пісень альбому. Чому? Бо з моря все починається і морем все закінчується… Коли пісні були готові, я сіла за фортепіано, зрозумівши - мені потрібна пісня, яка б узагальнила історію. Розповідь, котра дасть віповіді геть на усі запитання. Часто кажу, що море та ще одна композиція з альбому - сповідь моєї душі, найщиріші особисті зізнання як слухачам, так і самій собі. То ж про що «Море» ? В прямому значенні - це те, до чого я завжди вертатимусь: моє місце сили з самого дитинства. Його могутність лякає і захоплює водночас, хвилі заспокоюють та тривожать, а бурхлива вода завжди підхопить, якщо на неї покластися.  Море - мій фундамент, моє найдорожче, мої найближчі та кохані люди, мої найрідніші місця, найулюбленіші пісні, найвідвертіші почуття, найпалкіші бажання - те, на чому я будуюся, до чого завжди повертаюся…Навіть якщо штормить, я стоятиму з ним, бо море - мій дім. 

Море наших почуттів: кохання, любови, тривоги, страху, горя. Море, хвилі якого накривають кожного та знайомі кожному. Ми і є те море. Море - наш осідок, який плекаємо впродовж усього життя, а коли наш час добігає кінця, обираємо кому його довірити чи відкрити, або ж назавжди залишаємося захованими пісками моря. Море стоїть…Навіть коли задихаємося - його можна бачити… Наше море, отруєне  мінами, та ми його нікому не віддамо.

Море - це ми, наше найдорожче, бо заховали в його глибинах безліч болючого та прекрасного. Море - наша міць.  

Читати також


up