28-12-2019 Всё о музыке 195

Сергей Михалок и группа Drezden. Концерты 2020

Сергей Михалок и группа Drezden. Концерты. Афиша 2020

Група DREZDEN показала музикантів: прем'єра LIVE-відео «Электромонголы»

Менше місяця минуло з тих пір, як Сергій Міхалок і DREZDEN оголосили про перші концерти і випустили другий альбом «Эдельвейс». У той час, як титульний трек альбому «Эдельвейс», рве популярні хіт-паради, музиканти вирішили порадувати шанувальників і показати групу в повному складі. Напередодні Нового року DREZDEN представляє LIVE-відео на пісню «ЭЛЕКТРОМОНГОЛЫ» на каналі BRUTTO NOSTRA в YouTube.

Сергей Михалок

«ЭЛЕКТРОМОНГОЛЫ» - сингл з дебютного альбому DREZDEN, який був презентований у вересні 2018 року. Зняти LIVE була запрошена команда з KROK FILMS, а локація для відео була обрана незвичайна і дуже атмосферна: зйомки проходили в магазині-музеї друга групи, творця логотипів DREZDEN і BRUTTO, талановитого білоруського дизайнера Артура Вакарова під назвою «Б/Уржуазные Ценности», який радує людей антикварними предметами мистецтва та інтер'єру в Мінську.

В LIVE «ЭЛЕКТРОМОНГОЛЫ» за ударними глядачі побачать Дениса Шурова, за бас-гітару в DREZDEN відповідальний Алесь-Франтішек Мишкевіч, який у цьому році приєднався також і до груп Ляпис-98 і BRUTTO. Гітару і семплер довірили Павлу Величко, а Павло Міхалок став за синтезатори і клавіші. Саме таким складом DREZDEN вирушить і в перший концертний тур.

Сергей Михалок и группа Drezden Концерты 2020

Що вийшло з цього міксу музикантів - дізнайся прямо зараз.

19 січня 2020 року, в день народження Сергія Міхалка, презентація концертної програми DREZDEN відбудеться у Львові, 23 лютого 2020 року - в мінському Falcon Club, 28 лютого 2020 DREZDEN почують в Києві, а 13 березня 2020 колектив виступить в Харкові.


Читайте также