Які результати дає процедура лазерної епіляції

лазерна епіляція

Видалення небажаного волосся - проблема, що виникає рано чи пізно практично перед кожною жінкою. Особливо гостро вона відчувається дамами, які страждають надмірним зростанням волосся, наближеним до чоловічим типом. У таких випадках лазерна епіляція стає єдиним рішенням естетичної проблеми. Незважаючи на інші існуючі методики видалення волосся, такі як воскова і фотоепіляція, ензимна (ферментативна), заснована на застосуванні кремів і гелів, електроепіляція голчастими електродами, лазерний метод видалення волосся продовжує бити рекорди.

Принцип дії

У чому ж полягає принцип лазерної епіляції? Перш за все, це практично безболісне видалення волосяних фолікулів без травматичного впливу на шкірні покриви. Під впливом лазерного променя волосся спочатку стоншується, слабшає, потім випадає і вже ніколи не відновлюється. Цей процес обумовлений впливом на фарбувальний пігмент меланін в стані спокою. Залежно від кількості видаляються волосся, процедура може зайняти від 5 до 40 хвилин. Так, видалення волосся над верхньою губою займе всього пару хвилин, зона бікіні і пахвова область займуть 10-15 хвилин, а гомілки і стегна - до 40 хвилин. Процедура абсолютно безболісна, а спеціальна вбудована охолоджуюча система робить її навіть приємною.

Результат лазерної епіляції

Результат відчувається вже після першого сеансу, можливо лише невелике почервоніння, яке проходить самостійно через 15-30 хвилин.

Результат, отриманий після першого сеансу, зберігається протягом 1-1,5 місяців. Щоб назавжди позбутися від небажаних волосків, необхідно повторити процедуру ще 6-8 разів.

Оскільки лазерна епіляція - відносна нова течія в косметології, склалося чимало міфів навколо цієї процедури. Один з найбільш стійких - то, що для повного видалення небажаного волосся досить однієї процедури. Це далеко не так.

Іноді для досягнення максимального ефекту потрібно з десяток процедур, все залежить від густоти, товщини волосся. Після проведення кількох сеансів лазерної епіляції волосся стає тонким, безбарвним, фактично непомітним.


Читайте также