24.01.2022
Розваги
eye 175

Placebo грають у червоній кімнаті у кліпі «Try Better Next Time»

Placebo, Try Better Next Time

Ще один вінтажний кліп групи у VHS-стилі.

Placebo випустили кліп "Try Better Next Time". Він зроблений у тому ж мінімалістичному ретро-стилі, що й попередні відео "Beautiful James" та "Surrounded By Spies": гурт дає концерт у замкнутому червоному просторі.

Щоправда, колір змінився: у «Beautiful James» музиканти виступали у зеленій кімнаті, а у «Surrounded By Spies» – у синьому просторі. Режисером відео "Try Better Next Time" виступив Оскар Сенсом, який працював з Biffy Clyro.

Усі три пісні увійдуть до нового альбому Placebo "Never Let Me Go", реліз якого відбудеться 25 березня. Він стане першою студійною роботою гурту за вісім з половиною років. Їхня остання на сьогодні платівка «Loud Like Love» виходила у вересні 2013 року. Продюсером матеріалу став британський музикант Адам Нобл, який уже співпрацював із гуртом під час запису «Loud Like Love».

Прем'єра пісні "Try Better Next Time" відбулася 11 січня, в її записі взяв участь 17-річний син фронтмена Placebo Брайана Молко - Коді Джет Молко. Як розповів Молко-старший, це трек про кінець людства, який багато хто прирівнює до кінця світу. Але це не те саме: планета просто дуже втомилася від людей.


Читайте также


up