31.01.2022
Розваги
eye 127

Тобі Магвайр та Віллем Дефо потрапили до Книги рекордів Гіннеса

Тобі Магвайр та Віллем Дефо 2022

Виконавці ролей Людини-павука та Зеленого Гобліна потрапили до Книги рекордів Гіннесса. Після виходу фільму «Людина-павук: Додому шляху нема» Тобі Магвайр та Віллем Дефо стали акторами, які найдовше грали персонажів коміксів Marvel.

Попередній рекорд належав Патріку Стюарту та Г'ю Джекману за ролі Чарльза Ксав'єра та Логана у фільмах «Люди Ікс» протягом 16 років і 232 днів.

Останній рекорд, встановлений Магвайром і Дефо, становить 19 років і 225 днів - саме стільки часу пройшло з моменту виходу першого фільму про Людину-павука, в якій вони обидва знялися. Той факт, що Магвайр і Дефо мали значні ролі в триквелі MCU, а не просто камео, робить цю нагороду ще більш особливою.

Те, що ці двоє легко вписалися в масштабну сюжетну лінію «Додому шляху нема», також послужило ідеальною пошаною персонажам, що призвело до незабутніх вражень для фанатів. Нагорода Тобі Магвайра та Віллема Дефо - ще одне свідчення вражаючого успіху фільму «Додому шляху нема».

Дуже приємно бачити, що ця пара отримала таке визнання, особливо з огляду на те, що все почалося з фільму «Людина-павук» 2002 року. Фільм «Людина-павук: Додому шляху нема» йде в кінотеатрах по всьому світу.

Читайте также


up