02.02.2022
Розваги
eye 222

Розкрито, хто з маніяків у фільмі Крик 2022 скоїв більше вбивств

Крик 2022

Режисер слешера «Крик»-2022 Тайлер Джіллетт розповів, хто з маніяків у масці Примарної особи вчинив у фільмі більше вбивств.

Фанати «Крику» (далі в тексті спойлери) люблять розгадувати головоломку «Хто кого вбив у “Криках”?». Зазвичай у фільмах дві Примарні особи. Тільки в «Крику 3» був один убивця – хоча, можливо, від нас поки що приховують таємного помічника.

У п'ятому «Крику» за традицією маніяків було двоє – Річі Кірш (Джек Квейд) та Ембер Фріман (Міки Медісон).

І в новому інтерв'ю Collider Тайлер Джіллетт, який зняв фільм у дуеті з Меттью Беттінеллі, заявив, що найбільше людей вбила Ембер. Каже, вона найбожевільніша в цій команді: «Ми маємо частину плану дій. За винятком сцени, що відкриває, в якій, як ми думаємо, могли бути обидва. А здебільшого все зробила Ембер. Вона страшенно божевільна!».

Дикі дії Ембер у фіналі нового «Крику» не залишають сумнівів у тому, що у неї більше жертв, ніж у Річі. Річі підключався до різанини, але більшу частину часу він ховався або намагався маніпулювати Сем Карпентер (Мелісса Баррера).

Як підкреслив Джіллетт, особливості поведінки двох лиходіїв відмінно розкривають їхні характери і показують Річі як одного з найслабших убивць у франшизі: «Ми побудували закадрові відносини, які мотивували вбивць та просували їхній план. Річі вважає, що це його ідея. Швидше за все, це ідея Ембер, і вона очолює дует. І нам подобається, що ця ситуація робить Річі одним із найжалюгідніших персонажів».

Джіллетт додав, що Річі не хотів бруднити руки - більше волів розмірковувати про план. А Ембер рішуче діяла. Виходить, Річі хотів показати себе великим босом, але ідея і більшість реалізації належали Ембер, яку можна вважати Примарною особою №1.

Зате багато героїв пережили різанину у Вудсборо – з більш згуртованою командою вбивць їм було б складніше.

Читайте также


up