05.02.2022
Розваги
eye 134

З'явився трейлер романтичного вестерну «Біллі Кід»

трейлер романтичного вестерну «Біллі Кід»

Кабельний канал Epix презентував перший трейлер восьмисерійного романтичного вестерну «Біллі Кід», в якому розповість про знаменитого розбійника часів Дикого Заходу.

У представленому ролику оголосили офіційну дату прем'єри: пригодницька ковбойська драма стартує в ефірі 24 квітня.

У шоу продемонструють романтизований погляд на історію походження Біллі (Том Бліт), а також торкнуться його ірландського коріння і доведуть сюжет до того моменту, коли він перетворився на стрільця на американських кордонах і брав участь у війні в окрузі Лінкольн та за його межами.

Окрім цього, глядачів познайомлять із ще однією легендою – Джессі Евансом (Деніел Веббер), який активно взаємодіяв із Кідом. На момент їхньої першої зустрічі Біллі вже мав відповідну репутацію: він грабував магазини та викрадав худобу.

До іншого акторського складу увійшли Ейлін О'Гіггінс, Дакота Долбі, Шон О. Робертс, Раян Кеннеді, Брендан Флетчер, Шиван Вільямс, Чад Рук та Шон Бенсон.

На правах виконавчого продюсера та співавтора сценарію виступає творець «Вікінгів» Майкл Герст, а постановкою перших двох епізодів займався Отто Батгерст («Гострі картузи», «Робін Гуд: Початок»).

Іншими серіями керували Майкл Нанкін («Чепелуейт») та Рейчел Лайтермен («Кондор»).

Читайте также


up