09.02.2022
Розваги
eye 114

У першому трейлері мультфільму «Базз Лайтер» герой бореться з роботами та інопланетянами

Базз Лайтер

Вийшов перший повноцінний трейлер мультфільму «Базз Лайтер» Disney та Pixar – спін-офа культової «Історії іграшок». У ролику показали епічну космічну пригоду Базза Лайтера та битви героя з небезпечними роботами та інопланетянами.

За сюжетом стрічки відважний Базз Лайтер та інші космонавти вирушать на таємничу планету. Під час дослідження героям належить зробити дивовижні відкриття, які можуть вплинути на життя землян. Проте робота буде не з простих - Базза та його команду чекають суворі випробування. Героям доведеться битися зі злісними роботами, інопланетними рослинами та величезними комахами.

У команді Базза буде несподіваний та дуже милий союзник. Герою всіляко допомагатиме робот на ім'я Сокс. Чарівний андроїд у вигляді кота спростить перебування Базза в космосі і допоможе йому подолати всі труднощі. Судячи з трейлера, на глядачів чекає багато смішних і зворушливих сцен із дуетом.

Режисер «Базза Лайтера» Енгус Мак-Лейн у жовтні 2021 року розповів Fandango, як «Базз Лайтер» пов'язаний з «Історією іграшок». Як дав зрозуміти Мак-Лейн, спін-офф виявиться тим самим фільмом, який побачив Енді з «Історії іграшок».Після перегляду космічного блокбастера хлопчик дуже захотів іграшкового Базза Лайтера, який і став одним із центральних персонажів франшизи.

Прем'єра мультфільму «Базз Лайтер» намічена на 16 червня.

Читайте также


up