11.02.2022
Розваги
eye 133

Apple TV+ випустить серіал про Крістіана Діора та Коко Шанель

серіал про Крістіана Діора та Коко Шанель

Apple TV+ продовжує розширювати лінійку оригінальних шоу. Як повідомляє видання Collider, стрім-сервіс замовив розробку драматичного серіалу The New Look, який розповість про кар'єру всесвітньо відомих модельєрів Крістіана Діора та Коко Шанель.

Дія шоу розгорнеться у Парижі часів Другої світової війни, а головні ролі у ньому зіграють Бен Мендельсон («Темні часи», «Аутсайдер») та Жульєт Бінош («Англійський пацієнт», «Шоколад»).

Згідно з наявними даними, The New Look натхненний реальними подіями, пов'язаними зі сходженням Діора до популярності, оскільки саме його новаторські проекти зрештою позбавили Шанель статусу найпрестижнішого французького модного будинку.

Також наголошується, що у шоу фігуруватимуть й інші гучні імена світу моди того часу, серед яких П'єр Бальмен, Крістобаль Баленсіага, Юбер де Жіванші та багато інших.

Автором сценарію та виконавчим продюсером The New Look виступить Тодд А. Кесслер («Сопрано», «Сутичка»). Проект возз'єднає шоураннера з Мендельсоном, оскільки раніше вони спільно працювали над серіалом «Родовід», який приніс актору премію «Еммі».

Очікується, що зйомки шоу розпочнуться у Парижі вже цієї весни. Навіть приблизної дати релізу The New Look поки що не має.

Читайте также


up