12.02.2022
Розваги
eye 120

Шоураннер «Ходячих мерців» розповіла, чого чекати від нових лиходіїв у 11 сезоні

Шоураннер «Ходячих мерців»

Шоураннер серіалу «Ходячі мерці» Анджела Канг поділилася інтригуючими подробицями про нових лиходіїв шоу, з якими герої зіштовхнуться у другій частині фінального 11 сезону. Під завісу шоу у зомбі-всесвіт введуть велике поселення Співдружність, яким керують Памела Мілтон (Лайла Робінс) та її заступник Ленс Горнсбі (Джош Гемілтон).

Лідери Співдружності хочуть відродити цивілізацію та створити для свого народу умови для комфортного та щасливого життя. Проте лідери Співдружності мають похмурі секрети, на що натякають трейлери.

В інтерв'ю Entertainment Weekly Анджелу Кангу попросили розповісти про нових ворогів Олександрії. Автор не стала спойлерувати деталі сюжету, але дала зрозуміти, що лиходіїв буде кілька. І Канг згадала Співдружність, натякнувши, що лідери спільноти не такі милі, якими вони здаються: «Дещо буде розкрито з часом, тому я не хочу надто заглиблюватися в подробиці про конкретних персонажів та історії. Але я скажу, що унікальність Співдружності полягає у тому, що там панує бюрократія. І я думаю, що багато наших героїх спробують з'ясувати, як функціонує ця спільнота».

Анджела Канг нагадала, що в коміксах Роберта Кіркмана тих, хто вижив, розчаровує Співдружність, яка нагадує старий світ до апокаліпсису, але з оновленнями. У серіалі герої теж з недовірою ставляться до людей зі Співдружності. Як підкреслила Канг, підвалини поділеної на класи спільноти турбуватимуть героїв.

Стартує 2 частина 11 сезону серіалу «Ходячі мерці» 20 лютого.

Завершиться шоу на третій частині.

Читайте также


up