16.02.2022
Розваги
eye 402

Paramount зніме фільм «Їжак Сонік 3» та серіал про Наклза

Сонік 3 у кіно

Paramount Pictures запустила в розробку фільм «Сонік 3 в кіно» - хоча ще не вийшов «Сонік 2 в кіно». Також студія анонсувала серіал про Єхидну Наклза. Про велике розширення кіновсесвіту Соніка з ігор Sega оголосили на офіційній сторінці Paramount+ у Twitter. У пості навіть зазначили, що шоу про Наклза вийде 2023 року. Суперсильну єхидну знову озвучить Ідріс Ельба.

Єхидна Наклз дебютує у майбутньому фільмі «Сонік 2 у кіно» як лиходій. Наклз стане новим союзником доктора Роботніка (Джим Керрі) та допоможе негіднику реалізувати його підступний план.

Надшвидкісному їжачку Соніку доведеться битися з потужним Наклзом. Серіал про Наклза цілком може розповісти передісторію героя та пояснити, чому він став поганим хлопцем. А якщо дія розгорнеться після подій «Соніка 2 у кіно», то, можливо, Наклз у шоу кардинально змінить своє життя та стане добрим героєм.

В іграх персонаж вперше з'явився як лиходій, але в якийсь момент він став союзником Соніка. У кіновсесвіті цей твіст із переходом на світлу сторону можуть повторити.

«Сонік у кіно» виявився справжнім хітом для Paramount, тому студія і поспішила розширити франшизу. Фільм заробив понад 319 мільйонів доларів за бюджету у розмірі 85 мільйонів. Зважаючи на все, боси студії впевнені й у успіху «Соніка 2 у кіно».

За сюжетом «Соніка 2 у кіно» Роботнік повернеться на Землю, щоб знову спробувати захопити світ. Лиходій хоче вкрасти чарівний смарагд, за допомогою якого можна знищувати та створювати цілі цивілізації. Сонік та його друзі зроблять усе можливе, щоб зупинити Роботніка та його напарника Наклза.

Прем'єра фільму «Їжак Сонік 2» Джефа Фаулера намічена на 31 березня.


Читайте также


up